Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Teasüti
üzenetére
ATX táp tapasztalat:
Amit én használtam régebben, az csak akkor adta stabilan az 5V-ot , ha volt rajta valami "komolyabb" terhelés.
Ezért én az 5V-os vezetékre tettem egy 12V-os autó izzót (hogy ne süsse ki a szemem 12 V-on), ami elég terhelés volt, és így már stabil feszt adott. Persze lehet, hogy a mostani tápokra ez már nem igaz. Vagy ha pl. a led sort is ez hajtja, akkor eleve van terhelés.
A házba építéssel nagyon vigyázz! A nano vezetékei kimennek, ha valami gond van, az valakinek az életébe és a Te börtönödbe kerülhet! Ha csak BT kapcsolat van a külvilággal, akkor az más.
Én is ezért csak 48V-ig vagyok hajlandó elmenni, mert ha valaki töketlen elkezdi babrálni és baj lesz, engem csuknak le. Ezért 230V kapcsolgatásához én kizárólag a SONOFF-ot
(http://www.ebay.com/itm/Sonoff-ITEAD-WiFi-Wireless-Smart-Switch-Module-ABS-Shell-Socket-for-DIY-Home-/182145570833?hash=item2a68b8d811:g:7GkAAOSwR5dXRGWF) használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold