Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
gyapo11
üzenetére
Wow! És én még azt hittem fogom a tranzisztort - amit a starter kit-ben találtam - és jól bekötöm bármilyen nem nagy teljesítményű fogyasztó elé és az mcu egyik szabad portjára csak úgy a lá nature.
MÁS:
ATX tápegységnél a bekapcsoló vezetéket (földre húzva on, 5 voltra húzva vagy megszakítva off) ráhúzhatom a táp saját készenléti 5 voltos áramára egy felhúzó ellenállással, hogy alapesetben kikapcsolva maradjon áram alá helyezéskor? (Arduino a készenléti áramkörről üzemel majd.)
Vagy az MCU boot-olása előtt amúgy se kapcsolna be, amíg lebeg a port? Ha igaz az, hogy default bemenetként funkcionál a programfuttatás előtt, akkor elvileg az megszakításnak felel meg és kikapcsolva marad a táp.MÁS:
Szerintetek mennyire jó ötlet beépíteni a Nano-t az ATX tápba, mint készülékház?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- Microsoft Edge
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Hisense 43A6BG 108 cm / 43" 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold