- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Én amondó vagyok, hogy a proci spéci dolgainál nem nagyon látom értelmét a környezet saját dolgait kihasználni, mert:
Először kikeresi az ember a manuálból, hogy melyik regiszterbe mit kell betölteni. Utána két lehetőség van:
1. Egyszerűen az adott cím(ek)re kiírjuk az adott érték(ek)et, és örülünk ha működik.
2. Megkeressük, hogy az adott környezetben mit minek neveznek, és az adott nevekkel, módszerrel állítjuk be a regisztereket.Ha valaki ezt foglalkozásszerűen napi 8 órában csinálja, természetesen a 2. módszer sokkal kényelmesebb. de ha valaki amatőrként (mint pl. én) csinál ezt-azt, akkor a 2. módszer csak plusz macera az elsőhöz képest. Mindamellett, ha közben átállunk egy másik környezetre, minden kezdődhet elölről.
Segítség ugyan, hogy gyakorlatilag mindenki az STM által közreadott fejlesztő környezet dolgait integrálja a sajátjába, de azért ez mégiscsak macera.
"Nem találtam Arduinora megoldást, úgyhogy IAR-ral nyomom ezt most"
Na, - többek között - ezért választom én inkább a regiszterek közvetlen írását, mert az minden környezetbe változtatás nélkül átvihető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- EAFC 25
- UHD filmek lejátszása
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Zelda: Tears of the Kingdom kiadás + üvegfólia + tok Újszerű!
- GAMER AcerNitro15 FHD IPS / Intel Core i7 / 8gb ram / 128gb ssd / Nvidia GTX960 2gb dedikált
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 512GB SSD 1TB HDD 16GB DDR5 RTX3080 10GB!
- Dell Latitude 5521 / Nvidia 2gb dedikált / i7-11850H /32gb ram / 512gb SSD / Világitó Bill
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest