Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 20230101_102713676_iOS
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skul0
aktív tag
A fesz vezérlő állítása potméterrel történik, nekem elektromos úton lenne szükségem a fordulatszám szabályozására. Bár volt olyan ötlet, hogy 3 relével 3 különböző állású fesz szabályzót kapcsolok, de ennél azt hiszem van elegánsabb megoldás is.

@gyapo11:
Az első megoldás elsőre szimpatikusnak tűnik, ahhoz van minden, de a második verzió sem tűnik túl nagy költségnek így gyors keresés alapján, így azt sem dobnám el.@tvamos:
A motor DC 12V-os, de már 5V körül képes vizet szállítani kis fordulaton (ez kellene nekem) és max kb 1A-t vesz fel. Valamikor tanultam ezekről a szűrőkről, de őszintén szólva nem sokat tudok a méretezésükről, és így neten rákeresve sem lettem jobban képben. Nagyjából milyen ellenállás-kondi párost kellene használnom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Robotporszívók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vicces képek
- Teljesítmény az van dögivel
- Milyen légkondit a lakásba?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold