- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skul0
aktív tag
A fesz vezérlő állítása potméterrel történik, nekem elektromos úton lenne szükségem a fordulatszám szabályozására. Bár volt olyan ötlet, hogy 3 relével 3 különböző állású fesz szabályzót kapcsolok, de ennél azt hiszem van elegánsabb megoldás is.
@gyapo11:
Az első megoldás elsőre szimpatikusnak tűnik, ahhoz van minden, de a második verzió sem tűnik túl nagy költségnek így gyors keresés alapján, így azt sem dobnám el.@tvamos:
A motor DC 12V-os, de már 5V körül képes vizet szállítani kis fordulaton (ez kellene nekem) és max kb 1A-t vesz fel. Valamikor tanultam ezekről a szűrőkről, de őszintén szólva nem sokat tudok a méretezésükről, és így neten rákeresve sem lettem jobban képben. Nagyjából milyen ellenállás-kondi párost kellene használnom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest