Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
válasz
Postas99
üzenetére
Jaa, így értem a dolgot.
Amikor én ezt évekkel ezelőtt vettem, akkor örültem, hogy olcsó (200€) és mindent tud. Tesztet egyáltalán nem néztem róla. Vagy másról. Egyszerűen gondoltam, olyan rossz csak nem lehet.
Minden nap nem használom, de karácsony előtt összeforrasztottam vele egy világítós karácsonyfát rengeteg leddel.
Meg összeforrasztottam egy kis csillagot is, amin csak SMD alkatrészek voltak, azon sok SMD LED-del.
Jól használhatónak tűnt. (Egy mikroszkóp kellene még nagyon.)
Ennek az állomásnak még nem az említett márka a neve. Gondolom valami korábbi modell vagy valaki felvásárolta a terveket, engedélyeket.
Én is szívesen forrasztanék JBC állomásokkal, de 4000€-t nincs kedvem kiadni azért, mert néha használatba veszem valamelyik részét.
Ami kicsit zavaró benne és nagyon megszoktam a melóhelyen, hogy ezen nincs alvó és hibernáló mód. Azt nagyon hasznosnak találom. Illetve a JBC pákahegyek és azok cserélése menet közben egy teljesen más kategória. Pont a napokban nézegettem, hogy valamit újítanék, esetleg akár használtan, de egy két eszközös JBC is 700€ és akkor arra semmilyen garancia nincs. És csak forrasztani tud, ónszívó rész nincs.
Tavaly vagy tavaly előtt sikerült 60-80€ körül beszereznem egy ónszívó állomást is, ami szintén jól működik az ára ellenére. Ez is valami noname Ez sem egy JBC, nem olyan kényelmes, de sokkal egyszerűbb egy egérgomb cseréje, mint manuális ónszívóval vagy ónharisnyával vacakolni.
Én is szeretem a jó cuccokat, de itthon nagyon mérlegelem, hogy mennyit használom és, hogy tényleg kell e az nekem vagy épp jó e az, ami van. A komoly cuccoknak komoly az áruk is.
A rengeteg tesztnek hála sokkal kevesebb pénzt tud kidobni az ember, mint korábban bármikor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Z790 Strix-A, 14700K, 2x16GB 7200 mhz, Tuf 4080, Corsair H1000i
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Thrustmaster T-GT II bázis - Thrustmaster Sparco P310 - Thrustmaster T3PM pedál - Playseat Evolution
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold