- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
JulianSinulf #22739 üzenetére
De most néztem, hogy van amelyik 4 és 51000 Hz között tolja.
Az már a vakulj paraszt kategória.
Az ember fiziológiailag képtelen 20kHz fölött hallani. Egy újszülött hall 20kHz-ig, kamaszkorra ez max 18kHz és ha jól tévedek, kb.10 évente csökken 1kHz-et. Bár a legutóbbi vizsgálaton még 45 évesen hallottam a 18kHz-et, de gyerekkoromban emlékszem, hogy én vígan hallottam a crt tévé sorkimenő frekvenciáját (15kHz), onnan tudtam, hogy a másik szobában be van kapcsolva a tévé, míg az öregek azt se tudták, miről beszélek.A 22kHz a drágább füleseknél érthető, mert az azt jelenti, hogy pl. 20kHz-en egyenletesebb lesz a frekvenciaátvitele, mint annak, ami csak 20 vagy 18ig garantált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest