- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JozsBiker
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Van egy "projektem" amivel kapcsolatban már voltak itt kérdéseim, harangozás vezérlés távolról, sms üzenetekkel. Arduino NANO + SIM900 modul, a kapcsolóelem SSR.
Működött is szépen tavasz óta ( lakhelyemtől 80 km -re ), de a felhasználók szerettek volna bizonyos változtatásokat, ezért módosítottam a programot. Emlékeztem rá, hogy a NANO -ba ami üzemelt annakidején nem tudtam a notebook -omról betölteni a programot ( fura hibaüzenetek jöttek ) csak PC -ről, ezért arra gondoltam viszek itthonról egy új NANO -t az új programmal, és ott egyszerűen csak kicserélem. Fontos, hogy ezt az új NANO -t ugyanúgy a Hestore -tól rendeltem mint a korábbit, nehogy meglepetés érjen ( ránézésre volt némi eltérés a két modulon ). Érdekes módon erre az új NANO -ra már tudtam a notebook -ról is letölteni.
Szombaton elmentem és kicseréltem a két modult, bekapcsoltam a vezérlőt, és ... kiment a bizti ami az 5V -os tápegység előtt volt. Nosza kicseréltem egy kicsit nagyobbra, újra bekapcsoltam, és onnantól összevissza működött az áramkör :-(. Nem csinálta amit kellet volna és a soros port sem működött. Volt tehát a régi modulom amibe nem tudtam feltölteni az új programot, és volt az új ami hibás volt. Sajnos haza kellett autókáznom dolgom végezetlenül.
Nyilván leginkább arra lennék kíváncsi vajon mi történhetett. Az kizárható hogy beüzemelés óta nem volt kikapcs-bekapcs, mert a faluban rendszeresek az áramszünetek.
Nagyon fontos lenne egy tutifix NANO beszerzése, ami legközelebb nem okoz meglepetést. Honnan érdemes vásárolni ? Ár és idő ezesetben nem számít. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konteó topic
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Olcsó táblával készül a OnePlus
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged