- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
Sziasztok!
Arduino-ról szeretnék áttérni ESP-re.
A Nano nagyon cuki kis méretével, de sajnos nagyon korlátozott a képessége.
A nagyobb panelek, mint az Uno vagy Mega, kísérletezésre jók lehetnek, de beépítésre már kevésbé találom praktikusnak.
Úgy láttam, hogy az ESP ilyen szempontból inkább nekem való.
Amúgy is meg akarom tanulni, mert szeretnék jobban belemélyedni az okosotthon témába - HA, hőmérséklet figyelések, fogyasztás figyelések, lámpák kezelése belső hálózaton telóról és közvetlen érintőkijelzőről HA-n keresztül, és még pár egyéb dolog.
Nem tudom, hogy pontosan merre induljak el, ezért gondoltam, hogy először megismerkednék az ESP-vel.
Meg van egy régi RC autóm is, amit lehet, hogy előbb utóbb tuningolnék ESP-vel, kamerával, stb. Egyelőre a régi konstrukciót hozom életképes helyzetbe, aztán majd meglátom.Milyen ESP (és feltétlen szükséges kiegészítő) ajánlott egy kezdőnek, ami úgy mindenre is használható?
@Aryes: Köszi a segítséget a korábbi problémánál!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged