- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Zongorában a kalapácsfejeknek egymáshoz képest teljesen párhuzamosan kell mozogniuk. Ha 2-t egy vonalzóval felemelek azok hibás esetben vagy össze, vagy széttartanak, ezt lehet korrigálni. Az eltérés amúgy nagyon kicsi, azt viszont a szem észreveszi, hogy valami nem stimmel. Amikor már precízkedés megy jó lenne valami segítség.
A terv az lenne, hogy az egyik kalapácsra egy érzékelőt tennék, mellette lévőre pedig valami felületet. Mikor ezeket felemelem akkor valamilyen mértékben távolodnak-közelednek egymáshoz és arról szolgáltatna valamilyen értéket. Ha korrigáltam áttenném a következőre.
Ilyesmi érzékelőt gondoltam. Egy barkácsoló talán ehhez hasonlót használ zongorakalapács gyorsulás mérésre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest