- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Valahogy nem értem én ezeknek a könyvtáraknak a logikáját.
Most SHA1 és base64 ami kell nekem, de mindkettőből tele van a padlás különböző verziókkal.
Pl. SHA-ból ezt#include <C:\Arduino\arduino-1.8.19\portable\packages\esp32\hardware\esp32\1.0.6\tools\sdk\include\esp32\hwcrypto\sha.h>
akarom használni, mert az hw.
Ha így beírom a teljes utat, meg is találja, és azt találja meg, ami nekem kell, de hogy írjam be, hogy más környezetben is megtalálja, ha máshova teszem az Arduinot, vagy ha pl. nem portable?
Base64-ből is rengeteg van.
hatására talál egyet, ami jó eredményt is ad, de honnan tudom, hogy ez éppen a sok közül melyik base64.h-t, és base64.cpp-t használja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox Series X|S
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Asztalos klub
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest