- hcl: MS Office365 Linuxon
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
ekkold #15771 üzenetére
Szia Gábor!
Valamikor SKYPE-n beszélgettünk. Az igényesen megépített Tesla tekercseidet rendszeresen nézegettem és ha jól emlékszem volt egy 12DC (vagy 24?) -ről működő (zselés akkuval) verziód is! Az nagyon tetszett!
Később teljesen eltűntél...
...mára már nem is látszol a listámon!
" lehet, hogy a nano-nak pont valamelyik LCD-hez használt lábával van gond " Pont erre gondoltam Én is, amikor ezt [link] írtam. Mindjárt kipróbálom azt, amit Aryes javasolt [link]
********************************************************************************
Aryes [link] : Kipróbálom! Első körben a program második sorában lévő pineket fogom megváltoztatni úgy, ahogy javasoltad! A kód többi része eléggé ködös nekem, de kicsit emlékeztet a Basic programnyelvhez! Ha elakadok, akkor jövök kérdezni!
" Van power bankod? "
Van, éppen töltődik! Újra megcsinálom az eredeti bekötést és meglesem. Ha ugyanaz az eredmény, akkor több lehetőségem is lenne:
1. Program átír, átcsatlakoztatás, élesztés...
2. Előkapom a másik 2x16-os LCD-kijelzőt, ami i2c-csatolóval rendelkezik...itt viszont alaposan át kell írni a kódot! Az ilyenkor használt bekötést ki tudom keresni, de a kód megfelelő átírása már necces lesz számomra!Itt kérdezted [link] , hogy mi lenne az a masina?! Ez egy speciális rádióvevő készülék, ami nemcsak a hagyományos már nem használt AM (középhullámú, Amplitudo-modulált) és FM (frekvenciamodulált) csatornákra tud csatlakozni, hanem akár a rádióamatőr sávok, repsávok, stb vételére is alkalmas! doberman biztosan annyira benne van a hibakeresésben, hogy elfelejtett válaszolni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest