Új hozzászólás Aktív témák

• Undoroid

őstag

válasz Undoroid #15714 üzenetére

Sziasztok Guruk!

Egy érdekes dologra lettem figyelmes...avagy kifoghattam valami ügyes húzást a gyártók részéről?!
    Szóval egy Arduino UNO -ra szerettem volna összedobni egy tandempanelt, amit az előre perforált furataival (szabványos méretű tüskesor használatával) illesztettem volna össze, DE ...

...de a furattávolságokkal akadtak gondjaim: a ki- és bemenetek összesen 4db csatlakozáson keresztül vannak kivezetve! Az egyik oldalán (analóg IN- és a tápok) megfelelő távolságban vannak egymástól, de a másik kimeneti tüskesoron (Digitál- és Pwm) csatlakozók között (7. és 8. pin) valamivel nagyobb a távolság, mint a szabványos furattávolság! Kifogtam valami rosszul sikerült UNO-t vagy a gyártók ezzel a rafinált trükkel próbálják levédeni a saját Shiel-ek gyártásának lehetőségét? :((( Lehet gyártani sajátot, de vedd meg hozzá a legyártott alaplemezt, aminek nem lesz elegendő területe... :O
    ********************************************************************************

doberman [link]

Szia! Ezer éve már...

Jól néz ki az a masina! A kapcsolódó termékeknél találtam meg ezt: [link] Mit szólsz hozzá? Ne offoljuk ezzel ezt a topikot, menjünk át privát üzenetbe, ha éppen ráérsz! ;)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés