- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
Undoroid #15714 üzenetére
Sziasztok Guruk!
Egy érdekes dologra lettem figyelmes...avagy kifoghattam valami ügyes húzást a gyártók részéről?!
Szóval egy Arduino UNO -ra szerettem volna összedobni egy tandempanelt, amit az előre perforált furataival (szabványos méretű tüskesor használatával) illesztettem volna össze, DE ......de a furattávolságokkal akadtak gondjaim: a ki- és bemenetek összesen 4db csatlakozáson keresztül vannak kivezetve! Az egyik oldalán (analóg IN- és a tápok) megfelelő távolságban vannak egymástól, de a másik kimeneti tüskesoron (Digitál- és Pwm) csatlakozók között (7. és 8. pin) valamivel nagyobb a távolság, mint a szabványos furattávolság! Kifogtam valami rosszul sikerült UNO-t vagy a gyártók ezzel a rafinált trükkel próbálják levédeni a saját Shiel-ek gyártásának lehetőségét?
Lehet gyártani sajátot, de vedd meg hozzá a legyártott alaplemezt, aminek nem lesz elegendő területe...
********************************************************************************doberman [link]
Szia! Ezer éve már...Jól néz ki az a masina! A kapcsolódó termékeknél találtam meg ezt: [link] Mit szólsz hozzá? Ne offoljuk ezzel ezt a topikot, menjünk át privát üzenetbe, ha éppen ráérsz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest