- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
csubuka #15394 üzenetére
Van egy ESP8266-om, pontosan amit linkeltél, tökéletesen műxik. Áll, nem tudok vele mit csinálni. Szívesen eladom Neked apróért, nem ezen fogunk összeveszni, nekem (sajnos vagy sem), wifi nélküli klasszik, Leonardo tudású Arduino bőven elég a projektjeimhez. Ez kipróbáltan jó, WiFi-n keresztül már kapcsolgattam ki 1-1 endpoint-ot létrehozva rajta Node.JS-el, http-n keresztül böngészőből relét.
(Nekem ez is nagy szó volt akkor még)
Szóval privi, ha érdekel.
Vagy bárki, akit szintén.
Bocs, nem reklám meg semmi izé, csak tényleg, látom Neked kellene, ha 1 elég, akkor szívesen megválok tőle, nem kell a wifi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest