- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
válasz
Gergosz2 #14648 üzenetére
Ha nincs benne mozgó alkatrész, akkor, hogy kapcsol?
Relék terén SSR-rel még nem találkoztam.
Valamint mekkora az áramfelvétele, mert a linken lévő nem írja?Jelenleg egy relés kapcsolópanelt használok direkt Arduino-hoz.
Bár ezt is mókolnom kellett, mert Low Level Trigger-es volt és az nem tetszett. (Nem is értem, hogy miért jó ez.) A vásárlási leírásokra nem jellemző, hogy írják, melyik típust fogják szállítani. Úgyhogy a PNP tranzisztort lecseréltem egy NPN tranzisztorra, meg itt-ott még átforrasztottam. Most magas jelnél kapcsol.
A vezérlésnek elég pár mA, maga a relé olyan 80 mA körül van és 5V-os.
Egy 12V-os kb. 1A-es eszközt kapcsolgat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest