- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MrChris #14157 üzenetére
Csak nem zongorahangoló vagy?
Milyen módon gondoltad használni a műszert, amikor elkészült? Minden tompító elé külön érzékelő kellene, vagy egyszerre mérnél többet? Ha jól sejtem, egyszerre szeretnéd mérni a bemozdulás tényét és megállapítani, hogy a műszertől számolva hányadik tompító mozdult előbb.
Lehet olcsó, gyors és pontos szenzort kapni, a probléma csak az, hogy ezekből egyszerre kettőt választhatsz.
Tudok olcsó és pontos távolságmérőt javasolni, de nem lenne alkalmas gyors mozgások mérésére.
Szerintem érdemesebb lenne több olcsó szenzort használni. Ami az eszembe jutott, a lézerdióda + fototranzisztor lenne. Távolságot ugyan nem tudsz vele mérni, de mivel a tompítók nagyjából ismert távolságra vannak egymástól, egymás mellé kellene szerelni néhány fototranzisztort, és kijelezni, melyik érzékelt először bemozdulást.
Szerintem jobban járnál egy nagysebességű kamerával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged