Új hozzászólás Aktív témák

• daninet

veterán

Sziasztok!
    Szeretnék csinálni egy ambilight rendszert.[link]
    Ez a legolcsóbb rendszer, 7ezer forintból ki lehet hozni ebayes dolgokból.
    Teljesen kezdő vagyok ambilightban sőt programozásban is, de ez az egész már annyira kiforrott mindenkinél, hogy a kész kódokat kell csak betölteni, illetve a ledek számát x-y irányban átírni, így ettől nem félek.
    Viszont lenne pár kérdésem az egész dologgal kapcsolatban:
    -Az Arduino Uno kínai verziók ugyanúgy működnek a keretszoftverrel probléma nélkül mint az eredeti verzió? (kb 1600 forintért lehet venni)
    -Én ezt az egészet probléma és körülményesség mentesen szeretném használni a gépemen, tehát reggel bekapcsolom, és azt akarom, hogy működjön. Nem tudom mennyire fapad az egész rendszer, megoldható benne, hogy windowssal együtt induljon mindenféle beavatkozás nélkül a feltöltött szoftver? Gondolok ilyenekre, hogy manuális start, ki-be dugdosás, újraindítgatás stb.
    15ezer a lightpack ami ennek a "gyári változata", kickstarterről árulják, ha csak kicsi gondom is lesz vele napi szinten (nem első beállítás ügyileg) én inkább a kész változatot veszem. Ugyanakkor szeretem az ilyen kevésbé járt utakat, így érdekel, de a napi szintű sz*pást meghagynám másnak :)

Köszi előre is :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés