- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
válasz
inf3rno #1351 üzenetére
Milyen kijelződ van?
Hogy kapni-e pont olyat amilyent te akarsz azt nehéz megmondani, de gyanítom nem. Jól körül kell nézni hátha akad egy. Én ilyenkor jófogásra is beszoktam nézni és ott is szoktam keresni régi nem működő holmikat, dobozokat mert sokszor sokkal olcsóbban megkapom idehaza mintha rendelnék.
A memória beiktatása pedig nem rossz ötlet. Rádiót próbáltam én is és most is hasznéom egy [NRF24L01] személyében. Házon belül mindenhol tudtam vele kommunikálni. Pc-re sem nagy kunszt rákötni, egyszerűen még egy arduinoval, soros porton keresztül küldöd neki az adatot és kész. Elvileg ezekből létezik nagyobb antennás kivitel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Suzuki topik
- Autószerelők, autószerelés
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest