Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
y@g4n
tag
Sziasztok!
Lenne egy RC autó, ami irányítható a szokásos távirányítós módon.
Ez az autó lesz az alapja egy nvidia jetson nano-val megkreált self driving autókának.
Egy motor driveren keresztül az előre hátra, egy szervóval (simán GPIO-ról) [alapból szervós kormányzós az autó] pedig a jobbra balra irányzás lesz megoldva.
Azt szeretném viszont hogy kapcsolható legyen hogy én most csak azt akarom hogy az algoritmus vezesse, vagy én vezetem távirányítóval.
Milyen irányban tapogatózzak ilyen téren?
Másik kérdésem, hogy van-e szükségem másik fajta motor driverre? Amim van eddig az egy aliexpresses L298N. A 2 voltnyi drop pont jól is jön, szóval ha ez is okés akkor jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS routerek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PlayStation 5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold