- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
ecaddsell #10932 üzenetére
Ezt a MECHANIC-ot láttam ugyanezzel az összetétellel tégelyes kiszereléssel olcsóbban, akkor az jó lesz.
Jártam olyan helyen, ahol smd nyákokat gyártottak, és ott is gond volt a beszáradás, pedig hűtőben tartották. Nálam ez különösen fontos kérdés, mert keveset használok hosszú idő alatt. Szóval ha fluxot keverek hozzá amikor már besűrűsödött az nem jó? A friss fluxtól tapad, hígabb lesz, az a kérdés, hogy be tud-e hatolni a friss flux a szemcsék közötti sűrű régi flux helyére egyszerű keveréssel. Esetleg melegíteni is lehet, az biztos segít. Az én forrasztózsírom biztos van vagy 20 éves, és semmi baja, ugyanolyan állagú és működőképes mint amikor vettem, a forrasztóón szemcsék sem változnak, tehát így örökre működhet egy tégely paszta.
Ja, és offtopic kéztisztító krémmel volt az, hogy nagyon besűrűsödött, és folyékony szappannal kevertem össze, teljesen tökéletes lett, lágy krém állagú és tökéletesen tisztítja a kezet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged