- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alu
senior tag
Megnéztem szkópon a problémás kimeneteket, a tapasztalatom:
- Csak usb-t csatlakoztatva csinálja a prellegést. Olyan, mint ha a gép kommunikálna az arduval, ráadásul folyamatosan rángatja a reset lábat. Ez tart néhány mp -ig aztán indul a program.
- Ha simán külső tápról indítom, akkor sokkal gyorsabban elindul a program és nincs prellegés.Bootloaderrel még nem foglalkoztam, de innentől kezdve nem biztos, hogy van értelme legyilkolni, vagy?
Enabledet újabban beterveztem a kapcsolásba. Alapból tiltva lesz és ardu fogja engedélyezni. Nekem jónak tűnik.Csatolok pár képet:
A kimeneten lévő prellegés egy impulzusa
A reset láb, amikor usb -re csatlakoztatom
(#10761) Gergosz2:
Ez/hasonló itthon is beszerezhető? Sajnos most nincs annyi időm, hogy megvárjam külföldről.
Új hozzászólás Aktív témák
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest