Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Őskoczka
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Janos250
üzenetére
Valamint tőled kérdezném még, mint ESP32 gurutól, hogy találkoztál-e már olyan hibával, hogy pánikol a CPU 1 a sok task miatt, viszont olyan 5-6 reset után végül csak képes elindulni a oprendszer?
Jelenleg 6-7 taskom van, amit szétszórtam a két mag közt (0. magon a gyors függvények, 1. magon a hosszabb programok), prioritásnak alacsony 10 alattiakat adtam meg és mindegyik task-nak eltérőt.
Ha csökkentem a taskok számát, akkor nem pánikol a proci. Van erre vmi ötleted mi lehet?
Minden task-ot szabályosan írtam meg: végtelen ciklusban futnak valamennyi delay()-jel a végükön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Phanteks Eclipse P400A Eladó dobozában
- Újszerű PlayStation 4 Pro GoldHEN 1TB - 20db PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk 2077 és sok más)
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung Note 10 256GB Független
- BRUTÁL Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6 i9-11950H 64/1TB NVIDIA A5000 16GB 2 Millió
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold