- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
puritan
csendes tag
Kedves Mindenki!
Nemrég vettem egy PZEM004T modult, 230V-on lehet vele feszültséget, áramot, teljesítményt fogyasztást mérni.
Már napok óta szívtam vele, mert a modulhoz a neten egyetlen kódot találtam, ami az istennek se akart működni. Végül az oldotta meg a problémát, hogy a kódban jelzett IDE verziót, az 1.6.6-ot töltöttem le, és azzal szépen működik.
Az arduino.cc-n levő legújabb IDE-vel, az 1.8.8-al, és egy régebbivel, az 1.0.?? verzióval sem megy.Lehetséges, hogy valóban a verziók közötti különbség miatt nem akarja lefordítani, vagy én vagyok a béna, és valamit nem jól csinálok??
Azért még nem tökéletes a dolog, mert a fogyasztás adatot megjegyzi a kütyü, amit elvileg a rajta levő gombbal lehetne törölni, nullázni, de nem felejti el, akár mennyit nyomkodom.
Arra, hogy szoftveresen milyen parancsal lehet resetelni, még nem jöttem rá, pedig biztos vagyok benne, hogy van rá lehetőség.Ha valaki használt már ilyet és megosztaná a tapasztalatait róla, azt szívesen venném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest