Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Feltámadás után egy szál gatyóban járom a várost... épp egy kislány áll mellettem, folyton rámbök a kezében lévő bottal, mire én jól érzem magam... sőt. Akárhányszor rám mutat, annyiszor jó... nézem a statokat... bakker a kiscsajnál egy Wand of Bless van!
Mondjuk elég perverz gyerek azért, egy szinte meztelen Silvanesti mágust (engem) követ a boltig, belopózik utánam, és azzal szórakozik, hogy percenként megáld... hááát, nem tudom... legszívesebben kicsavarnám a kezéből
!Találtam egy darab érmét a földön, vettem belőle térképet, már tudom mi van hol a városban. Szóval most egy szál gatyában felderítek. Valaki adott enni meg inni... vannak itt rendes csávók... mondjuk csak vizet adott, aztán elrohant, de jobb is így.... idegesítene, ha kinyírnának, közben meg van nálam sör...
Különben meg a vízzel is spórolok. Kútból iszom. Vizet. Pfújj
!Áh, hatalmas hős leszek, érzem!
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG 9100 PRO 8 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.800-13.400 MBs - Eladó!
- Új Lenovo Yoga Slim 7 -Copilot+ PC Snapdragon X1E-78-100 -14,5" 3K touchscreen OLED érintőkijelző!
- Iphone 12 Black 128gb, 100% aksi, FÜGGETLEN
- Playstation Portal - Sony garanciával eladó!
- Samsung Galaxy A56 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Részletre elérhető , BankMentes lehetőség Dell Alienware AW3225QF 31.6 4K QD OLED Gaming Monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!
!