Hirdetés
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz RoyalFlush #23899 üzenetére
Nekem is
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
MODERÁTOR
válasz Balage76 #23892 üzenetére
Nincs kész, sok meló van még vele. Ne beszúrd a képet, hanem linkeld - mert átláthatatlanná teszi a topikot. Olvasd el az arcképgyárosok kéréseit, amúgy alapanyagnak egész jó. Köszi.
btw. csináltam egy textfilet, ahova bemásoltam a különböző utasításokat, innentől már csak kopizok
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
MODERÁTOR
válasz RoyalFlush #23877 üzenetére
Moddolt szemekkel sztem jobb
-> nem voltak pont egyszínűek a szemei
jano_77 ;
_____
- Tamoo
(meg ahogy láttam van itt még egy OK "eldugva")Egyéni arcképe beállításra került. 2013-01-18 - Tamoo
[ Módosította: Tamoo ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
MODERÁTOR
válasz Arcanis #23782 üzenetére
Annyit kérnék, hogy legközelebb ha több arckép is készül akkor legyetek szívesek külön hozzászólásba írni, válaszolva a kérvényezőnek. Nem jó ha így ömlesztve van berakva mindenkié. thx
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Jó, hát Ti vagytok a szakik, akik megmondják a tutit, hogy mi lehet és mi nem.
Nekem teljesen jó a RoyalFlush által készített is, de ha lehet választani, akkor a Tiédet választanám - pont azért mert inkább Berni.[ Módosította: CoolMan ]
-
jano_77
nagyúr
ITT végig néztem az összeset - nem tudom esetleg ezen kívül van-e még? -, nem találtam ilyet.
Más kutyás volt, de ilyen Berni-s nem.Köszönöm amúgy előre is és a türelmeteket is.
(#23879) Tamoo: az amit csináltál, miért nem jó? Nekem nagyon bejön!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz RoyalFlush #23877 üzenetére
jaja ez ok lesz, de vmiert nekem remlik egy ilyen kutya, persze lehet, hogy csak probalkozas volt.
-
-
jano_77
nagyúr
válasz Arcanis #23861 üzenetére
Végig néztem az általad és 1.hsz-ban is ajánlott Veviantart.com oldalon több száz, de lehet ezer Bernis képet. Ahogy én néztem és meg tudom ítélni itt is a legtöbb fotó, kép, amit nem lehet használni.
Találtam egy rajzfilmfigurás kinézetűt, ez volt a legjobb, ami még tetszett is, de nem tudom, hogy ez hány pixeles, milyen méretű, mert semmi infó a képről.
Mennyire szar ez is vagy mennyire használható már?Ha ez sem jó, akkor lehet feladom, mert akkor totál nem értem, hogy milyen kép kell Nektek, pedig elolvastam újra az 1.hsz. is!
szerk: (#23868) marsu: nekem az a #Bblablabla szám sajnos nem sokat mond
[ Szerkesztve ]
-
-
Arcanis
aktív tag
De ezek nem a forrásra vonatkoznak, hanem a kész arcképre. (Az arcképgyárosok teljesítik ezeket a feltételeket)
A forrás csak annyi, hogy lehetőleg minél rajzfilmszerűbb legyen (ne fotó), legyen arca (ne trademark / logó). Minél nagyobb annál jobb.
szerk: Kalandor: minek akkora? Szerintem ha maga az arc már 100-120 px magas, akkor a belőle készített avatar kvázi kétszeresen élsimított (köbös interpolációval kicsinyítéskor). Ha pedig négyszer akkora a kép (200-240 px) az már végképp perfekt.
[ Szerkesztve ]
-
marsu
veterán
válasz jano_77 #23865 üzenetére
A képekkel szemben támasztott technikai követelmények:
- illeszkedniük kell a PH! arculatába, a meglevő arcképekhez, nem lehet fotó, logó, védjegy;
- rajzolt képek (nem fénykép) átlátszó háttérrel (#B4B6B1-re optimalizálva), legyen arcuk;
- formátum: gif, ajánlott méret: 40*50 px (16*20 px a kicsi), de 65*65 (25*25) a maximum!Komolyan csak az első hsz-t kellene elolvasnod.
Press any key to continue ...
-
Arcanis
aktív tag
A leghatékonyabb az lenne, hogy a kérések / szabályok be nem tartása az arcképhez való jog szüneteltetését (pl 1-2 hónapra) eredményezné. Az alatt bizonyára lesz idő elolvasni a kéréseket és megfelelő forrásképet keresni.
Persze ez túl radikális lenne, de így biztos mindenki átolvasná a szabályokat és kéréseket.
Másik meg, hogy Wyll cikkét a kérésekkel oda kellene másolni (tömören), ne csak linkelni, mert szerintem nem kattintanak át az emberek. Ugyanúgy, ahogy a képre sem klikkelnek itt az első hszban...
Elvégre azt kérjük, hogy olvassák el (topik címe), de az nincs ott, hogy a linkekre is kattintsanak ráEgyébként a "sticky" hsz is jó ötlet :-)
szerk: jano_77: nincs méret korlát, lehetőleg az arckép nagyobb legyen 50x50 pixelnél, tehát ne indexképet (bélyegképet / thumbnailt) hozz. Ha már kétszer nagyobb, (100x100px) szerintem simán jó. (nagyobb pedig még jobb)
[ Szerkesztve ]
-
Köszi fiúk, de őt kérdezem, mert ő az illetékes És tényleg komolyan, érdekel
.
-
jano_77
nagyúr
válasz Kalandor #23862 üzenetére
Nem kell semmi többet tennetek.
Teljesen világosan le van írva minden, el is olvastam, csak sajnos nem most és kiment a fejemből.
Mondtam, hogy szánom-bánom bűnömet és sajnálom.
Arra viszont azért válaszolhatnál - ilyenre nem emlékszem a leírásban -, hogy milyen méretű kép felel meg az avatar készítéshez?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
liksoft
nagyúr
Megközelítőleg öt éve mondom, hogy a téma fejlécébe kéne egy link (a levélértesítő vagy az alatta lévő navigáló sorba), ami új ablakban a téma első bejegyzését nyitná meg, mint a témához kapcsolódó legfontosabb információk helye. Sok témánál össze lett gyűjtve, mindegyiknél kiírjátok, hogy olvasd el az elsőt, de ennyire egyszerű segítséget hozzá nem kapunk. Pedig ezáltal szerintem több téma elejére lehetne az értékes információt begyűjteni, és mindenhol működhetne. Akár itt is. Egy ötlet.
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
Jim-Y
veterán
a leghatékonyabb az lenne ha minden topik első meglátogatásakor felugrana egy ablak az "elfogadom a szerződési feltételeket" -hez hasonló módon, ahonnan csak akkor engedne tovább ha az alján lévő checkboxot kitöltötte az illető. Máshogy mindig lesznek lusta, figyelmetlen emberek..
persze nem gondolom komolyan, de kábé csak ez segítene, sőt még ebben az esetben se biztos, hogy elolvasnák, csak legörget, betikkel, és hadd szóljon
-
-
Arcanis
aktív tag
válasz jano_77 #23857 üzenetére
Keress rajzfilmes forrást
"bernese mountain puppy cartoon"
Google képkeresőn,
Deviantart-on, stb.
pl ilyet: link
Ja, és linkeld a képet!szerk: az a baj, hogy fotó. Egyébként nem csak gifet fogadunk el, méretre meg nincs korlát, minél nagyobb, annál jobb vele dolgoznunk.
Kalandor: Szerintem minden arcképszerkesztő illetve itt tevékenykedő moderátorok aláírásába. :-)
[ Szerkesztve ]
-
válasz jano_77 #23857 üzenetére
Kérlek, mint érintett, áruld el, hogy mit csináljunk, mert valamit tutira rosszul csinálunk!
Benne van a szabályzatban, hogy nem készítünk fotóból avatart? - Benne!
Benne van a topic címében, hogy nem készítünk fotóból avatart? - Benne!
Logikai alapon, ha mégis csinálnánk fotóból avatart, akkor egy ilyen ISZONYAT pixeles és méretben aprócska képből egyáltalán lehetne? - Nem!Kérlek, hogy segíts, mit és hova írjunk, hogy te és a hozzád hasonlók is észrevegyék kéréseinket!
Köszönöm!.
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok.
Most kaptam meg az engedélyt, hogy legyen egyéni avatarom.
Az lenne a kérdésem, hogy az alábbi képből készíthető-e ilyen?Köszönöm
-
capafog23
őstag
- ha egy karakter foglalt, azt más nem választhatja.
Ez mit jelent pontosan, ha jól tudom már van valakinek egy lófej avatarja (sci-fi tetkós kinézetű) akkor nekem már nem lehet egyáltalán lófej (teljesen más kinézetű)?
-
-
Kashim
őstag
Halihó! Eljött az én időm is, megkaptam a zengedélyt.
Ha jól végeztem a titkos kutatásom, Gintoki arca senkinek nincs még PH!-n, így ezennel kisajátítanám magamnak.Ha van épp ráérő arcképgyáros, megköszönném a segítségét. Ebből a képből szeretnék egy arcképet faragtatni. Mivel manga karakterről van szó, valószínű nem lesz olyan nagy munka, mint általában lenni szokott.
Viszont annyi extra kérésem lenne, hogy ezen a képen le van vágva a haja felül, mert kilóg a képből. Sajnos egy képet sem találtam ilyen arckifejezéssel, amin rajt lett volna az a rész, így ha megoldható, ki lehetne pótolni? Segítségképp linkelek pár képet, amin látni milyen a fejszerkezete általában. 1, 2, 3, 4Ha nagyon nem megy, keresek másik kép alapot.
Hálás köszönet előre is.
-
-
sunahunter
senior tag
Kérdem, hogy az enyémmel mi a helyzet?
Régebben indult mint a tűzoltó meg az ufó, és kész is, csak kéne mondanotok róla véleményt: [link] -
MODERÁTOR
válasz rootkiller #23840 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
rootkiller
őstag
Nem tudom mennyire nagy kérés, de ted szeretnék lenni. Úgy gondoltam, hogy nincs szükség az egész macira, csak egy igazolványkép elég lenne belőle, de lehet akár az egész is. Ugyan ez nagy valószínűséggel egy játékról készült kép, de mégis egy mesebeli figurát ábrázol, a filmen is ilyen.
Lehetne róla szó?
Ja, ezt elfelejtettem: engedélyezve vagyon a dolog
[ Szerkesztve ]
Artengo TR 990 Pro
-
marsu
veterán
-
DeFranco
nagyúr
válasz Arcanis #23835 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm, akkor ennek kérném szépen a validálását és beállítását.
Köszönöm szépen még egyszer a munkádat, Ndruu munkáját és mindenki konstruktív javaslatait.
2013-01-17 Új egyéni arcképed a mai beállításra került. - RoyalFlush
[ Módosította: RoyalFlush ]
-
Arcanis
aktív tag
válasz RoyalFlush #23834 üzenetére
Most már értem, hogy mi a baja. A karokat át fogom dolgozni vastagabbra / egyszerűbbre, talán feljebb is hajtom kicsit őket, aztán meglátjuk.
DeFranco:
(verziószám: 4f) (24x24)***
Kicsinyítettem rajta: (21x21)
Részemről így:
- koxx
[ Módosította: Tamoo ]
-
RoyalFlush
őstag
válasz Arcanis #23831 üzenetére
Nekem igazából ezekkel a karokkal van gondom, bár ettől többet nem igen lehet kihozni belőlük. Hirtelen ez az avatar ugrott be. Az elbírálás során minőségi kifogások miatt nem ment át a rostán, azért kellett "félbevágni".
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Arcanis
aktív tag
válasz RoyalFlush #23768 üzenetére
"Ebből a robotból viszont még ~60 pixeles méretben sem lehet elfogadható avatart összehozni."
Kifejtenéd, hogy mit értesz elfogadható alatt?
Ha R2D2-t elfogadjuk arc nélkül, mert Star Wars ikon, akkor más SW-os robotot miért nem (főleg szemekkel)?
Vagy technikailag van baj vele? Esetleg az arányok nem stimmelnek (egy harmad fej - egy harmad test - egy harmad karok)? Vagy nem kivehető az alsó harmad robotkaros része?
[ Szerkesztve ]
-
Arcanis
aktív tag
válasz BITBOYS #23820 üzenetére
[Kir Kanos @ Wookieepedia] [@Tumblr] [@DeviantArt]
(#23826) koxx: Oké
[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
válasz RoyalFlush #23821 üzenetére
Rendben
-
Arcanis
aktív tag
válasz DeFranco #23816 üzenetére
Itt egy sorozat, ahol variálgattam még a fényességet és kontrasztot (a végére olyan lett mint Tamoo-é)
?= (Tamoo középső)
Az én monitoromon nagyon hasonló.
koxx:
Marsu színeivel is kell valamit csinálni, mert a teste egy nagy fekete izé, talán így már jobban kivehető, hogy mi van a testén:
>>> -
BITBOYS
addikt
Esetleg Royal Guard?
-
RoyalFlush
őstag
válasz Arcanis #23817 üzenetére
Méretügyileg: viszonyítási alap lehet a tűzoltókészülék. Ha szemre ahhoz jó, akkor jó. Nekem nincs problémám az egész alakos verzióval (eddig felismerhető), de ennek a karakternek (ha megnézed a képeket) pont az a jellegzetessége, amit lehagytál Tehát még annak is valahogyan oda kellene férnie
(#23818) koxx: igen, csak felsőtesttel talán jobb lenne.
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
DeFranco
nagyúr
válasz Arcanis #23814 üzenetére
Tudunk még egy egész kicsit (1-2 fokozatot) sötétíteni az arcbőrön? Nem tudom mi kellene rá, ehhez nincs szemem, lehet egy pici barnás, lehet egy kis sötétítés, lehet valami tök más, nem értek hozzá, de egy kicsit sápadt még a bal alsó kép is.
Az is lehet, hogy csak az én szememnek, de ha ezt a kettőt egymás mellé rakom (az utolsó valid verzió és itt a jobb alsó) akkor egy kicsit véradás előtt és után érzésem van. Tényleg nem kellene sok, egy fokozat valamiből, amit nem tudok megmondani mi. Talán kettő. Talán egy sem.
[ Szerkesztve ]
-
Arcanis
aktív tag
Valóban jobb, viszont ahogy nézem eléggé nagy az eltérés a png és az abból mentett gif színeiben.
Ez volt az előző png -> gif:
Létezik, hogy több mint 256 szín van és a paletta színeit csak így lehet megválasztani?Mindenesetre visszavettem a szaturációt és így a gif is olyan lett, mint amilyennek Tamoo csinálta meg:
Alant középen az új kiindulási pont. Felette kontraszt csökken, alatta növekszik, balra szaturáció csökken, jobbra pedig nő.
Illetve egy kiskép
Spike szemén a kontúrt megnöveltem, azért lett ilyen csúnyácska.
Visszavettem most, így jobb?
>>>
_____
- Tamoo- koxx
- Malibutomi egyéni arcképe beállításra került. - 2013-01-21 - Ndruu
[ Módosította: Ndruu ]
-
marsu
veterán
válasz somogyib #23805 üzenetére
Igen, valami ilyesmire gondoltam, mert szerintem az egész alakos nem férne bele a pixel keretbe ...
... vagy akkor már nem lenne felismerhető.
Esetleg egy próbát megérhet, hátha.
Mod:
Szerintem a füléből a kék árnyalat kihagyható, nekem úgy tűnik kicsit "homályosít" a képen. Bár lehet csak optikai csalódás.
[ Szerkesztve ]
Press any key to continue ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambanő háza tája
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Reklámblokkolók topikja
- Micro Four Thirds
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Az Intel felvázolta mi kell az Arrow Lake-S optimális működéséhez
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- HOPPÁ! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro Chip / 1TB SSD / Bontatlan
- AKCIÓÓ - Új - 16.2" MacBook Pro M3 MAX 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB - Magyar
- BONTATLAN - M3 MAX MacBook Pro 14" 14C CPU / 30C GPU / 36GB RAM / 1 TB SSD / Magyar - ÁFÁ-s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest