Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Yaye

őstag

válasz Ekváádor #1834 üzenetére

Igen, majdnem :) Csak a hajánál nem jött össze egészen, nomeg nagyon alacsonyra állítottad a gif színmélységét, ezért lett pöttyös.

Egyébként az ilyen haj-szerű, egész vékony és alig látható részletek nem is nagyon oldhatók meg körbevágással, főleg nem ilyen kicsi felbontásban. Ezért itt pl azt csináltam, hogy photoshopban antialias-os lasszóval körbevágtam homért, úgy hogy a határolóvonal külső széle már kívülre essen. Utána egy új layer-en a kijelölésen kívül eső részt kitöltöttem PH-szürkével, és a két réteget összeszoroztam (multiply mód a homérfejes rétegen). Így a haj és a határvonalak széle szépen összedolgozódott a szürke háttérrel, a fej belsejének a színe viszont nem változott meg, mert az alatt nem volt szürke kitöltés, és a sárga az átlátszóval szorozva is csak sárga marad. Aztán a két réteget összelapítottam egyé, és töröltem csak (!) a teljes mértékben PH-szürke pontokat. Így megmaradtak a fej szélén az átmeneti színű pontok és nem lett lépcsős a széle (illetve persze hogy lépcsős lett, csak épp nem látni).

ptiboy: a Homér ott van feljebb, teljesen official méretben és minőségben, ha kell. A kukac nagyon jó ötlet, csak túl nagy.

[Szerkesztve]

Aktív témák