Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Bash
őstag
A képeket én méreteztem át, ahogy máskor is megtettem már többször. Ezen utolsó eset kivételével mindig szóltam is róla (#1401, #1333, #1112, #1046 ...).
rétisün sünijével egyetértek, hogy valóban sokkal rosszabb lett, Ricardo kutyusa szerintem nem jelentős, de ha időd engedi, és megoldható, akkor a javított verziókat szívesen cserélem.
Ha jól emlékszem egyébként még az első hozzászólásban is benne van, hogy a méretek nem szabhatóak szigorúan vett határok közé, ezt mindig is mondtuk, hogy szemre ne legyen jelentősen nagyobb/kisebb a többinél. OC és Ricardo képei számszerű méreteiktől eltekintve szemre nagyon nagynak tűntek.
Egyúttal cseréltem a te és CPT.Pirk képeit is, remélem a 73 még belefér, bár kicsit félek, hogy eltol valamit, gratula!
Aktív témák
● Arcképek ömlesztett listája az első hozzászólásban.

- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Építő/felújító topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- LEGO klub
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti TURBO OC 11GB GDDR6 (GV-N208TTURBO OC-11GC) Videokártya
- ThinkPad P1 Gen6 16" 4K+ OLED érintő i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest