- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
lehet nem 100%-ban ide vág a dolog de lenne egy kérdésem. Egy olyan file systemet keresek amit Arch(linux), OSX, Win7 is tud irni/olvasni, és lehet 4GB nal nagyobb fajlokat is masolgatni (szoval FAT kizárva). Nezegettem exFAT -ot. Ez esetleg jo lenne? van egy 2TB os hddm es azt szeretnem formazi, hogy mindenki menthessen rá.
-
Xmodule
őstag
kiprobaltam ezt az antergost...hát nem gyözött meg. nagyon lassu maga a telepites is de maga az egesz rendszer is. igaz csak gnome al probaltam ki de mar a telepitesnel ereztem hogy ez nem az igazi. az archbank 10000x gyorsabban ment fel. es semmivel sem volt bonyolultabb.
-
Xmodule
őstag
feltettem most a chromiumot viszont van egy olyan problemam hogy nincsenek "öäå" betuk. igazabol mintha a legutobbi frissites utan tuntek volna el ezek a betuk. itt chromiumba a karakterek helyett ;'[ jelek vannak X-en terminalban meg ??? jelek. erdekes mert pl firefoxban vagy mashol a rendszeren rendesen megjelennek a "öäå" betuk es ha mondjuk nyitok egy uj "most nem jut eszembe a neve de tty ctrl+alt+Fx" akkor ott is rendesen megjelennek ezek a karakterek. amikor feltelepitettem archot akkor beallitottam szepen svedre a billt jo is volt mostanaig. otlet? chromium lehet a ludas vagy valami mas? ha chromium hogyan tudom ezt jelenteni? mondjuk nekem fura hogy lxteminalnal is csak ???jelek jelennek meg.
-
Xmodule
őstag
hi. hasznal meg itt valaki archbang et rajtam kivul? skypenal olyan gondol van hogy engem nem hall a masik fel sosem. több mikrofon valasztasi lehetöseg van de egyikkel sem jo sajnos. gepem thinkpad t500
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- PC Game Pass előfizetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest