- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
válasz
Xmodule #1989 üzenetére
NTFS-3G nem működik OS X alatt?
(#1990) Hiperwolf: Azt végül nem tudtam hogy hogy melyik része megy és melyik nem. Evdev-ben állítom midig is a billentyűzetet, sose volt vele gondom. Most megnéztem nekem is n/a-t ír, de tökéletesen működik (rendszer beállításaim megtalálod blogouton).
-
Rimuru
veterán
válasz
Xmodule #1985 üzenetére
exFAT jó lehet, viszont én szerintem NTFS-t adnék neki (gondolom OS X is tudja kezelni).
Istju: Én az LTS kernelt használom, 3.15 az bugos, remélem 3.16 jó lesz.
Amúgy meg most is nagy változtatások vannak.
-
BoB
Topikgazda
válasz
Xmodule #1462 üzenetére
Ja, megzavart az ékezet hiány. Nem tudom, sosem próbáltam az archbang-et, azt sem tudom hogy a "motorháztető alatt" mennyire távolodtak el Arch-tól.
Az biztos hogy openbox-al telepíted az Antergos-t kinézetre, használatban látszólag nem lesz nagy különbség.
Decepticon: az biztos hogy van egy saját repójuk is pluszban, de amúgy Arch-ét használja. Szal nem "totál" az, de nincsenek olyan nagyobbmértékű változtatások mint Manjaro esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest