- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Siriusb #8350 üzenetére
Igen, hasonló ok miatt tiltottam le én is, bár teljesítményben ez erősebb (rtx 2060)
Uazásnál nem gond, ha le van tiltva, de minden külső monitor portot (DP, HDMI, USB-C) az Nvidia kezel, így otthon már nem tudom majd használni a 4k monitort.Na, nem tudtam, hogy még létezik a Bumblebee. Valahogy el is feledtkeztem róla már jópár éve
Alapvetően nem is az volna a célom most, hogy 1-1 alkalmazást dVGA-n futtassak, míg másokat nem, hanem az, hogy ki-be tudjam kapcsolni az NVidia vga-t.
Nyugodtan belefér a dologba egy reboot is, hiszen a külső monitor miatt állandóan kell az nvidia vagy éppen utazás közben sohasem kell.Szóval erre volna jó valami kényelmes on-off megoldást találnom.
Más:
Nem sikerül megoldanom, hogy a gnome felület indulása után, user-ként tudja script-et vagy egy command-ot indítani. Esetemben most az imwheel lenne aktuális.
Próbáltam már systemd service-ként, .xinitrc és .config/autostart script-ként is, de sehogy nem futott le. Manuálisan kell minden rebootkor beírnom a terminálba.
Kérhetnék ebben valami segítséget?
Lenne majd 1-2 bash script amit indítanék user joggal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- E-roller topik
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest