Hirdetés
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Ez amúgy milyen laptop volt? Meg melyik 4-es kernelág konkrétan? Mert elég hihetetlennek hangzik, hogy akármilyen 4.x-es kernel teljesen inkompatibilis legyen egy komplett géppel. Még ha valami GPU driver vagy hasonló terén nem is stimmel, akkor is szoktak rá lenni kerülőmegoldások. De örülök, hogy megoldódott végül.
(#6577) Lenry: szerintem egyedül vagy, de nem a napi frissítés miatt, mert az normális, hanem pikaurt nem használnak sokan, akik használnak is, azok is főleg csak az AUR-os csomagokhoz. Persze a pikaur is alkalmas a feladatra. Én pacmannal frissítek, az AUR-os csomagokat ritkábban frissítem (a forráskódból pörgetés miatt), ahhoz yay-t használok.
Egyébként nem kötelező Archon a naponta frissítés. Sőt, akár káros is lehet, mert belefuthatsz két frissítés közötti felemás állapotba, meg nagyon friss bugokba, amiket néhány óra alatt javíthatnak. Biztonságosabb néhány naponta frissíteni.
Én is naponta szoktam egyébként, bár mostanában alig van időm a gépre, ezért csak 3-5 naponta. uby mindig csesztet, hogy nem foglalkozok a Gentoo-val, de tényleg nincs rá időm, az Archra is egyre kevesebb. Az a mázli, hogy Archra nem kell sok időt elégetni, mert az mégis bináris disztró, meg azt már ismerem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- EAFC 26
- Apple asztali gépek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB