Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shyciii

veterán

válasz Frawly #6376 üzenetére

Egyébként elméletben a jmtpfs-t is lehetne automatizálni, egy udev szabályt felvenni, ha az adott usb eszközt csatlakoztatják (ezt ki kell nézni, hogy mit ír ki rá, amikor a teló csatlakoztatva van),

Nah ez itt a gond. Mint mondottam elég gyakran cserélgetem a telókat, így ezért (is) elvetettem. Minden egyes teló cserélném újra lekérni az ID-ját, illetve több paramétert is (csináltam már ilyet), sőt! Sokszor volt, hogy egy-egy custom rom váltásnál is módosultak bizonyos rész adatai, így újra módosítanom kellett. Ezért is mondtam, hogy egy mindennapos használatra levő notim az én szokásaimmal ésszerűtlen minimalizálás, ha nem gvfs-et használok. PL te használsz emnékeim szerint qbittorentet. Nah azt pl én kiírtottam a notiról, és transmission-t használok. Sokkal könnyebb, kevesebb csomaggal. Sőt! Az összes QT-s rendszerű programjaimat kukáztam, így QT-s rendszer csomagjai sincsenek már fent. Ezt még ésszerű minimalizálásnak ítéltem meg (pedig fájt az XnView elvesztése), mint ahogy azt is, hogy nem kell login manager.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés