- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Egyébként elméletben a jmtpfs-t is lehetne automatizálni, egy udev szabályt felvenni, ha az adott usb eszközt csatlakoztatják (ezt ki kell nézni, hogy mit ír ki rá, amikor a teló csatlakoztatva van),
Nah ez itt a gond. Mint mondottam elég gyakran cserélgetem a telókat, így ezért (is) elvetettem. Minden egyes teló cserélném újra lekérni az ID-ját, illetve több paramétert is (csináltam már ilyet), sőt! Sokszor volt, hogy egy-egy custom rom váltásnál is módosultak bizonyos rész adatai, így újra módosítanom kellett. Ezért is mondtam, hogy egy mindennapos használatra levő notim az én szokásaimmal ésszerűtlen minimalizálás, ha nem gvfs-et használok. PL te használsz emnékeim szerint qbittorentet. Nah azt pl én kiírtottam a notiról, és transmission-t használok. Sokkal könnyebb, kevesebb csomaggal. Sőt! Az összes QT-s rendszerű programjaimat kukáztam, így QT-s rendszer csomagjai sincsenek már fent. Ezt még ésszerű minimalizálásnak ítéltem meg (pedig fájt az XnView elvesztése), mint ahogy azt is, hogy nem kell login manager.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen házat vegyek?
- iPhone topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- E-roller topik
- Hatalmas kamerasziget emelkedik ki a Z Fold7 vékony házából
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged