Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: Változások 2. rész
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
vargalex
üzenetére
Pont a Wiki-t olvasva kezdtem el használni, viszont a dhcpcd-vel sem ment alapból. Hibába csináltam ami a Wiki-n van, vagy ahogy írtad, bootkor nem volt net, csak ha restartoltam a szolgáltatást. Mintha előbb indult volna a kelleténél, és ezért nem volt.
Viszont most próbából megnéztem a Zen Installer-t, ami grafikusan felületen pár scripttel telepít pure Arch-ot. Ő használ Network manager-t alapból, még az nm-applet is kint van a tint2 tálcán. De mint mondtam, nekem anno semmit nem kellett állítani a Network Manageren, mert alapból kábelt bedugva kapott IP-t. Ez a gond, csak most ütközött ki nekem. Lehet hogy azóta volt változtatás rajta, mert én vagy 3/4 éve nem telepített Arch-ot, úgyhogy bármi lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB