- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
#63718632 #5260 üzenetére
Nekem nincs vele konkrét tapasztalatom, de a GPU-t alapból kéne vigye kernelbe épített radeon DRI modesetting driverrel, neked csak a Mesa csomagot kell feltenni a 3D-s gyorsításhoz. Más gondnak nem kéne legyen vele, de ezt csak akkor tudod meg ténylegesen, ha feltelepíted. Kezdd el telepíteni az Arch Wiki alapján, ha elakadtál, valami nem megy, jelezz, segítünk. Szerintem semmi olyan nem merül majd fel, amit egy kis utánaolvasással ne tudnál megoldani, általában minden beüzemelhető.
-
válasz
#63718632 #5260 üzenetére
V5 121?
Nekem ilyenem van debiannal. Hasznalhato a gep, de lassu, pedig SSD-t raktam bele.
Akkor erezni a lassulast, amikor az alkalmazasok (pl. bongeszo) elindulnak, vagy tobb tab meg van nyitva, animalt reklamok szaggatnak, pl. a mobilarena mostani fooldalan levo vodaf*ne reklam elegge akad.Azert nem olyan gaz, hasznalhato. Lenyeg, hogy egyszerre egy dolgot csinalj es neha igy is turd a varakozasokat.
Az arch nalam nem volt nyero ezen a gepen, mert az uj kernelekben a regi radeon driver neha el tud romolni, de azert nem veszes az sem.
A debian 4.9-es kernele mindent tud, amit ez a GPU tud.
Kulon munkat igenyel mindket disztron a 3D gyorsitas bekapcsolasa pl. bongeszokben. Erre oda kell figyelni, mert sokat segit.Ezen kivul az IGP kepes regi jatekokat (pl. Quake 3) tokelesen elvinni, de ujabbakkal is elbir.
Itt a proci a szuk keresztmetszet, a GPU sokkal jobb, mint gondolna az ember.Amire oda kell figyelni ennel a gepnel linux eseten:
- tapipad indulasnak ki van kapcsolva
- tapipadra koppintas nem muxik alapbol
- wifi/BT alapbol nem megyDebian alatt ezekre mind van megoldas, Arch eseten nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest