Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
korobi
aktív tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
na akkor leírom mégegyszer.
ki tudom választani a hangkártyát, megjelenik a listában a rendszer ébresztése után, de hiába az van kiválasztva, nem az szólal meg.
használom a pavucontrolt egyébként, a skype-nál csak azzal tudtam rábírni még korábban egy másik rendszeren hogy melyik hangkártyán szólaljon meg#4257 spammer: fenn van mind a pulse audio és az alsa is
"és ébresztéskor nem érzékeli rendesen (nem tölt be valamit)."
igen én is valami ilyesmire jutottam, valamit összekutyul ébredés után, megpróbálom majd úgy hogy előbb bekapcsolom a hangkártyát aztán ébresztem a rendszert.
bár busszantó hogy ez a szituáció megmarad akkor is ha kihúzom majd visszadugom a hangkártyát. lehet nem csipázza...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ki tudom választani a hangkártyát, megjelenik a listában a rendszer ébresztése után, de hiába az van kiválasztva, nem az szólal meg.
BoB