Hirdetés
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
őstag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Szerintem a Cinnamon az egy használható Gnome3. A Mate az a Gnome2 fork. Érdemes tenni vele egy próbát. Igazad lehet, mindig visszatérek a Manjarohoz én is. Munkára is elég stabil. Ma az otthoni gépre megy majd fel az Antergos Cinnamon. Az is tetszik csak talán erőforrás igényesebb.
Siriusb:
Openboxot használtam az utóbbi pár hónapban, már könnyen telepítem. Az elején nézegettem a konfig fájlokat kész distrókban. Már van egy bekakott rendszerhez való konfigom. Viszont munkára is használom a gépet és oda bizony nekem az Openbox túl fapados, amennyivel egyszerűbb annyival időigényesebb kezelni. A Gnome3 pedig mintha nem embernek lenne tervezve. A KDE valami miatt elveszi a kedvem a Linuxtól. 2 napnál többet sohasem bírtam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Milyen légkondit a lakásba?
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600KF 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva CM 700W
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB