Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joecontra
addikt
A Wiki tényleg hasznos és sok esetleg felmerülő problémára tartalmaz megoldást.
A telepítést viszont itt-ott elbonyolítja feleslegesen. A 2 írásból összeraktam a dolgokat magamnak és füzetlapra vezettem fel a szükséges parancsokat lépésről-lépésre és onnan bepötyögve raktam fel a rendszert.
Nekem így könnyebb volt és nem kaptam rosszabb Arch-t mintha a Wiki alapján építem fel.
Üdv,
J -
Blum1866_2
tag
Amikor eloszor telepitettem az Arch-ot akkor en is a Beginners Guide alapjan alltam neki. Nem mukodott ofkorz.
Az a baj vele,hogy rohadtul ossze van kutyulva. Pl. egy default user aki csak egy alap Arch-ot+valami DE-t akar felrakni az magasrol sz.rik a UUID,fstab,stb. szerencsetlenkedesre. Azt majd utana szeretne megoldani terminalbol. Ha akarja egyaltalan...
Siman meglehetne oldani ugy,hogy CSAK es kizarolag maganak a rendszernek a telepitese lepesrol-lepesre lelenne irva,utana meg az igeny szerinti beallitasokhoz kapcsolatos Wiki oldalakat mar meglehetne talalni.
Ezert kellett nekem is fel napig youtube videokat nezegetnem,mert az ArchWikibe egyszeruen belebonyolodtam. Amugy aki eddig elhatarolodott az Arch-tol pont a "bonyolult" telepites miatt annak megvaltas a Manjaro es az Antergos.Amugy 2-3 nekifutas utan mar tenyleg minden siman ment Arch telepitesnel de az nem azert volt,mert van egy egyebkent jol karbantartott minden reszletre kiterjedo de amugy logikatlan,idegesito modon osszerakott telepitesi utmutato. Imadom az egesz Arch-ot,zsenialis ugy ahogy van de nem csodalom,hogy par ember zsebeben nyilik a bicska,amikor raviszi a lelek a telepitesre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3752, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest