Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Szerintem a leggyorsabb, legegyszerűbb(KISS filozófia) linux. "Olyan is volt, hogy használat közben eltörtek a csomagok." Nekem ez többnyire akkor fordult elő amikor normál arch és aur-os csomag ütközött, eltávolítottam a kérdéses aur csomagot és rendben lement a frissítés/csomagtelepítés. Persze volt olyan is hogy normál csomagot kellett eltávolítani hogy lemenjen a frissítés(megváltozott csomagnév, más kategóriába került, stb), az arch honlapját érdemes időnként nézni, vannak manuális beavatkozást igénylő események. Nekem nagyon bevált az Arch, jó, stabil, gyors, nincs bloatware.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- ASUS Strix GeForce GTX 1080 8GB GDDR5X 256bit (ROG STRIX-GTX1080-A8G-GAMING) Videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- SÁRGA! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - CITRUS AJÁNDÉKKAL!
- Apple iPhone 17 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- HP EliteDesk 800 G3 (USDT), i5-6500T, 8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB