Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- zebra_hun: Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem a leggyorsabb, legegyszerűbb(KISS filozófia) linux. "Olyan is volt, hogy használat közben eltörtek a csomagok." Nekem ez többnyire akkor fordult elő amikor normál arch és aur-os csomag ütközött, eltávolítottam a kérdéses aur csomagot és rendben lement a frissítés/csomagtelepítés. Persze volt olyan is hogy normál csomagot kellett eltávolítani hogy lemenjen a frissítés(megváltozott csomagnév, más kategóriába került, stb), az arch honlapját érdemes időnként nézni, vannak manuális beavatkozást igénylő események. Nekem nagyon bevált az Arch, jó, stabil, gyors, nincs bloatware.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest