- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Szerintem a leggyorsabb, legegyszerűbb(KISS filozófia) linux. "Olyan is volt, hogy használat közben eltörtek a csomagok." Nekem ez többnyire akkor fordult elő amikor normál arch és aur-os csomag ütközött, eltávolítottam a kérdéses aur csomagot és rendben lement a frissítés/csomagtelepítés. Persze volt olyan is hogy normál csomagot kellett eltávolítani hogy lemenjen a frissítés(megváltozott csomagnév, más kategóriába került, stb), az arch honlapját érdemes időnként nézni, vannak manuális beavatkozást igénylő események. Nekem nagyon bevált az Arch, jó, stabil, gyors, nincs bloatware.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zalman N7 Plus V2 prémium számítógépház
- GIGABYTE A520M DS3H AC vadiúj, 3 év névre szóló garancia, WiFi
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
BoB