Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
Gondoltam beköszönök! Fel tettem a gépre az Arch-ot. Megnéztem előtte minden driver benne van a kernelbe, ami csak szükséges!
Nagyon sokszor próbálkoztam, mire eljutottam ide. Kézileg is telepítettem már nem egyszer ezt a disztrót, csak sokszor volt probléma vele. Olyan is volt, hogy használat közben eltörtek a csomagok. És hát, azért egyszerűbb egy Ubuntut feltenni, ami konfigurálás nélkül is remekel!
Még hátra van a telepítés utáni konfiguráció! Különösen az energiagazdálkodás beállítása!
Szerk.: Nagyon kattogtam a telepítésén! Szerettem volna kipróbálni! A partícionálás még nem megy szuperül! És dual-boot-ban nem sikerült telepíteni.
Lehetne az endevör-t is használni, csak azt nem akartam!
Új hozzászólás Aktív témák
- XPEnology
- Milyen routert?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Lexus, Toyota topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB