- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
Gondoltam beköszönök! Fel tettem a gépre az Arch-ot. Megnéztem előtte minden driver benne van a kernelbe, ami csak szükséges!
Nagyon sokszor próbálkoztam, mire eljutottam ide. Kézileg is telepítettem már nem egyszer ezt a disztrót, csak sokszor volt probléma vele. Olyan is volt, hogy használat közben eltörtek a csomagok. És hát, azért egyszerűbb egy Ubuntut feltenni, ami konfigurálás nélkül is remekel!
Még hátra van a telepítés utáni konfiguráció! Különösen az energiagazdálkodás beállítása!
Szerk.: Nagyon kattogtam a telepítésén! Szerettem volna kipróbálni! A partícionálás még nem megy szuperül! És dual-boot-ban nem sikerült telepíteni.
Lehetne az endevör-t is használni, csak azt nem akartam!
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Corsair SF1000 ÚJ // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB