Hirdetés
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello,
BTW, van aki ARM-os Arch-ot csinált már Qemu-ra?

Lenne egy döglött tabletem, amire van Sunxi Linuxos leírás, de felemásan működik. A cél az lenne, hogy elinduljon, felmenjen wifire. És annyi jelenleg a hozzáférésem, hogy beteszem a SD kártyát, bootol, HDMI-re ad képet (a saját LCD-jére minek...
) , és ha beteszek egy scriptbe parancsokat, akkor az lefut, a kimenete látszik a képernyőn, meg leteszi file-ba. Na eddig azt derítettem ki, hogy a netctl nem csatlakozik a fifire, mert nincs fent a wpa_supplicant. Gondoltam, csinálok egy ARM-os virtuális gépet, és majd azon chroot a kártyás Arch-ra, telepítek amit kell.
Viszont teljesen elakadtam az ARM-os Arch-al Qemu-n. Ezeket néztem, de a startup.nsh teljesen rossz, az EFI cucc nem is ismer ilyet, hogy Image , így nem bootol be.Köszi ha van valakinek tapasztalata
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- OLED TV topic
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Motoros topic
- Bittorrent topik
- Witcher topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HP Zbook 15 G5,15.6",UHD,TOUCH,i7-8850H,32GB DDR4,1TB SSD,P2000 4GB VGA,WIN11,IR KAMERA
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) , és ha beteszek egy scriptbe parancsokat, akkor az lefut, a kimenete látszik a képernyőn, meg leteszi file-ba.
BoB