Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
c64fanhun
tag
Sziasztok!
Eddig asztali gépen ubuntut használtam, de meguntam, sok gondom volt vele. Laptopon már jó ideje manjarot használok, ami atom stabil, így gondoltam áttérek az asztalin is.
Ez szép és jó, de a TP link AC600 t2u Plus wifi kártyám nem bírom működésre bírni.
Pedig nagyon fontos lenne, mivel oda a géphez nem tudok kábelt lehúzni...
Próbáltam ezt, anno ubuntun segített:
https://mybuntu.okis.hu/news.php?news=202101091015
De itt egyszerűen semmi, próbáltam különböző videók alapján,volt benne azt hiszem "dkms", hasonlók, de nem bírom működésre bírni.
lsusb látja egyébként, tehát driver gond van itt.Esetleg valaki találkozott ilyennel?
Bocsi ha valamit hülyén írtam le, kb 4 hónapja használok fő rendszerként linuxot, nem vagyok még nagy guru...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Bestbuy játékok
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPad topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB