Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Syl: UPS - te áldott!
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
Sziasztok!
Van nekem egy dual gpu-s gépem. Egy AMD A8-5600k Radeon 7650D-vel (ez az elsődleges az UEFI-ben) és egy Ati Radeon HD5550-es kártyám.
UEFI boot, Arch Linux. Kettő darab 19"-os monitor ami VGA csatlakozós. Nem akartam kidobni egyiket sem, mert még működnek, de akadt egy kis gond vele. Mármint ami a HD5550-re kötött monitorra. Eddig vissza kellett tartani a kernel frissítést, mert azonnal csonttá fagyott a rendszer, ahogy engedélyeztem a 5550-esen a monitort. Ezt már javították, viszont előjött a fura képcsíkozódás probléma, ami a címben szerepel.
A legfrissebb radeon driver van fennt, amdgpu-val is próbálkoztam, de ezzel is ugyan ez a gond.
Van amikor elsőre jó a másodlagos kijelzőn a kép, de van amikor sok-sok próbálkozás kell hogy rendes kép legyen. Állítgatom a felbontást, a frekit (60 és 75 Hz), és egyszer jó lesz pár bróbálkozás után.
Megpróbáltam, hogy átdugom mások csatlakozóba, mert van rajta DVI-I, VGA, de ugyan ez a probléma.
Windows 8.1-10 alatt nincs ilyen gond.Csatolok képet, hogy hogyan néz ki a kijelző képe.
Valami tipp esetleg?
http://img4.imagetitan.com/img.php?image=23_20210329_163534_hdr1.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- MÉGÚJABB ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB