- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
jimmy399 #7986 üzenetére
Ezt szerintem X.org konfigban kéne beállítani, vagy valami xrandr-t használó sorral az xinitrc-be, hogy a default kártyát használja, amit te akarsz és kézilag egy általad megadott felbontás, frissítésre álljon be. A hibát valószínű az okozza, hogy a VGA csati analóg, nem jön át rajta a DDC jel a monitortól, hogy milyen felbontásokat támogat, így meg a X.org elkezd valamit defaultra állni, találgatás alapon és a monitor vagy kártya nem szereti, valami egzotikus frissítés miatt. Bár ezt a DVI-nak meg kéne oldania.
#7987 Shyciii: én sose hittem ezekben a spéci kernelekben. Lehet nyersz vele egy lényegtelen 1-2% futási többletteljesítményt, de egy csomó kompatibilititási szívás bugok árán. Egyszerűen az időt nem érik meg. Nem véletlen, hogy a hivatalos kernelben nincsenek benne ezek a csodapatchek, meg spéci ütemezők nem defaultok. Ha annyira jobb lenne, akkor Torvalds belereszelné ezeket defaultnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest