- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- valakiyt: A win10 támogatása megszűnt! Mi lesz most?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Írtam róla régebben, hogy az 5.11-es kernel állandóan kiírkálta a amdgpu: Unsupported power profile mode 0 üzenetet, ami működési zavart nem okozott, csak idegesítő volt, hogy bejelentkezés közben állandóan behányta a konzolba.
Megleltem rá a megoldást: a /etc/mkinitcpio.conf fájlba a MODULES=() sorban a zárójelek közé oda kellett írni az amdgpu szót, majd újrageneráltam a initramfs-t az mkinitcpio -p linux parancs kiadásával így modulként korai bootszakaszban tölti be. Ezzel eltűnt a hibaüzenet.
Ami külön fontos: ha más is AMD GPU-t használva tapasztal friss kernellel problémákat, akkor megpróbálhatja ezt a modulos átszerkesztést, legfeljebb ha az ő GPU-jához nem az amdgpu driver kell, hanem a radeon, azzal is kéne működnie. Egy próbát megér, galibát biztosan nem fog okozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4456
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB