- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen pedig először működött és a linux mint még most is működik párhuzamosan a windows bootjának a tönkretétele nélkül, ennek van egy efi fájlja a Microsoft\boot mappában és az valószinüleg egy átnevezett shimx64.efi, vagy arra mutat rá.
"Az efibootmgr kimenetedből nekem az jön le, hogy véletlenül MBR-rel particionáltad az adott meghajtót, vagy tévedésből egy másik, MBR-es meghajtód partíciójára hivatkozol (mert rosszat adsz meg az efibootmgr-nek)." ... Nem az egész masinában egy nvme lapka van , ott van alább a gparted képe . Ő a /dev/nvme0n1 ssd. Az efibootmgrnek a Gentoo efibootmgr wiki oldala alapján , annak mintájára adtam meg a paramétereket. Nem lehet hogy az a baj, hogy nekem a sudo efibootmgr -c -L "Grub_arch" -l '\EFI\Arch\grubx64.efi' szöveg helyett a sudo efibootmgr -c -L "Grub_arch" -l '\efi\EFI\Arch\grubx64.efi' szöveget kellene írnom ?
Kitakaríthatom szerinted a BIOS flashelés után az EFI mappában felejtett HP mappát, az nemigen kell oda.
Mindjájrt nézem az lsblk és fdisk -l kimenetet. Addig is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bioshock 2 Special Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Logitech G635 fejhallgató / 12 hó működési garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB