Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Elképzelhető, hogy jó lesz amit javasoltál, viszont a 25. sorban valami nem tetszik neki.
rtorrent: Error in option file: ~/.rtorrent.rc:25: Bad return code.
Kiemeltem a 25. sort:## Create instance directories
execute.throw = sh, -c, (cat,\
"mkdir -p \"",(cfg.download),"\" ",\
"\"",(cfg.logs),"\" ",\
"\"",(cfg.session),"\" ",\
"\"",(cfg.watch),"/load\" ",\
"\"",(cfg.watch),"/start\" ")Próbáltam úgy módosítani a 24. és 25. sort, hogy a ne hozza létre, ne használja a start/load foldereket, de sajnos nem sikerűlt. Annyi lenne a lényeg, hogy csak és kizárólag a /home/alucard/Downloads/ mappa alatt figyelje a *.torrent fájlokat, mivel böngészőből automatikusan minden ebbe a mappába zuhan be, és ha ezt módosítom, akkor csak a torrent miatt állandóan browseolni kell... felesleges.
Ha ez megvan, a többit már én is be tudom állítani. (DHT, max peer stb)bemásolom a konfig elejét az instance layout-tal együtt:
## Instance layout (base paths)method.insert = cfg.basedir, private|const|string, (cat,"/mnt/PiDirve1/")method.insert = cfg.download, private|const|string, (cat,(cfg.basedir),"Downloads/")method.insert = cfg.logs, private|const|string, (cat,"/home/alucard/.local/share/rtorrent/log/")method.insert = cfg.logfile, private|const|string, (cat,(cfg.logs),"rtorrent-",(system.time),".log")method.insert = cfg.session, private|const|string, (cat,(cfg.basedir),".session/")method.insert = cfg.watch, private|const|string, (cat,"/home/alucard/Downloads/")## Create instance directoriesexecute.throw = sh, -c, (cat,\"mkdir -p \"",(cfg.download),"\" ",\"\"",(cfg.logs),"\" ",\"\"",(cfg.session),"\" ",\"\"",(cfg.watch),"/load\" ",\"\"",(cfg.watch),"/start\" ")
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Witcher 1 Collector's Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L470 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB