Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sh4d0w: Van-e még?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Elképzelhető, hogy jó lesz amit javasoltál, viszont a 25. sorban valami nem tetszik neki.
rtorrent: Error in option file: ~/.rtorrent.rc:25: Bad return code.
Kiemeltem a 25. sort:## Create instance directories
execute.throw = sh, -c, (cat,\
"mkdir -p \"",(cfg.download),"\" ",\
"\"",(cfg.logs),"\" ",\
"\"",(cfg.session),"\" ",\
"\"",(cfg.watch),"/load\" ",\
"\"",(cfg.watch),"/start\" ")Próbáltam úgy módosítani a 24. és 25. sort, hogy a ne hozza létre, ne használja a start/load foldereket, de sajnos nem sikerűlt. Annyi lenne a lényeg, hogy csak és kizárólag a /home/alucard/Downloads/ mappa alatt figyelje a *.torrent fájlokat, mivel böngészőből automatikusan minden ebbe a mappába zuhan be, és ha ezt módosítom, akkor csak a torrent miatt állandóan browseolni kell... felesleges.
Ha ez megvan, a többit már én is be tudom állítani. (DHT, max peer stb)bemásolom a konfig elejét az instance layout-tal együtt:
## Instance layout (base paths)method.insert = cfg.basedir, private|const|string, (cat,"/mnt/PiDirve1/")method.insert = cfg.download, private|const|string, (cat,(cfg.basedir),"Downloads/")method.insert = cfg.logs, private|const|string, (cat,"/home/alucard/.local/share/rtorrent/log/")method.insert = cfg.logfile, private|const|string, (cat,(cfg.logs),"rtorrent-",(system.time),".log")method.insert = cfg.session, private|const|string, (cat,(cfg.basedir),".session/")method.insert = cfg.watch, private|const|string, (cat,"/home/alucard/Downloads/")## Create instance directoriesexecute.throw = sh, -c, (cat,\"mkdir -p \"",(cfg.download),"\" ",\"\"",(cfg.logs),"\" ",\"\"",(cfg.session),"\" ",\"\"",(cfg.watch),"/load\" ",\"\"",(cfg.watch),"/start\" ")
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elden Ring
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB