Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Szólánc.
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Mégis milyen hátránya van annak amit én használok? Automatikusan felmountol mindent magától, és el is távolítja magától mikor leszedem, emellett értesítést is küld. Mégis mit kell még tudni egy automount programnak? Mivel "több", a te kézi csatolásod?
Amúgy meg azért nem csak udev szabállyal van megoldva, mert az ntfs-es partíciókhoz való mountolásra nem reagál az udev, csak ha külön scriptben hívom meg. Minden mást felcsatolt amit írtam. Továbbá udev szabályban nem lehet használni a send-notifyht sem, és más nitify daemont, mert azt se futtatja le. Ezért van az, hogy az összes aur-od, de udiskie is service-ként fut,cés vagy külsős, vagy beépített scripteket hívogat. Tehát nincs ember, akkor ezt mind csak udevben megcsinálja.Csak pár prémium androidos telót lehet gari nélkül rootolni? Ezt eléggé rosszul tudod. Kompletten az összes Xiaomi-t lehet. Kompletten az összes Oneplust lehet. Önmagában a Xiaominak rengeteg telefonja van, szal ennyit a párról. És itt van még kicseszett sok teló, amit úgy lehet gyárira visszaállítan, hogy a gyártó sem mondja meg, hogy rootolva volt. Kb a készülékek 70%-a biztos, de simán lehet hogy keveset mondtam. Az összes telómat rootoltam, pedig volt vagy 15 eddig, és egy sem bukott meg garin.
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- Gumi és felni topik
- Path of Exile (ARPG)
- Google Pixel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone XR 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - AKCIÓ
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB