Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii #7371 üzenetére
Elvileg nem több sokkal, mint az én kézi csatolásom. De ezek szerint nem gvfs-sel csatolsz, hanem scripttel, ami használ gvfs-t is. Nagyon nem mindegy.
Xiaomim van nekem is, erről tudsz valami linket mutatni, hogy szabad rootoni? Mert én úgy tudom, hogy nem. A2-esem van, nem-Lite verzió.
Rooltálskor szerencséd volt, ha telót nem dobták vissza. A legtöbb gyártó ilyenkor azt mondja, hogy nem rendeltetésszerű felhasználás. Én még soha nem rootoltam az enyémet, mert vagy gariidőn belül nem mertem, gariidőn túl meg vagy megmurdelt a teló, vagy én törtem ripityára leejtve. A mostanimra még van egy kevés jótállás, valami pár hónap, nem is tudom pontosan mennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest