- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Köszi a clipman tippet!
Viszont történt ma egy érdekes dolog. Reggel az install SD kártyára történt az alábbi (hivatalos) guide alapján. Nincs is vele semmi gond, tökéletesen működik.
Viszont délután kotortam egy tartalék SSD-t (amihez van kábelem) és gondoltam felrakom inkább arra (azért mégiscsak gyorsabb mint a kártya) DE! valami oknál fogva egyszerűen nem értelmezi amit a /boot/config.txt -be írok. Így vc4 híján nincs sway (se overscan se semmi)
Legalább 4 guide alapján végigmentem mindenen de mindig ugyanaz, nem értelmezi a boot partíción lévő config fájl tartalmát.Mindössze annyi különbség van az SD és az SSD install között, hogy SSD-nél átírom /boot/config.txt -ben a root elérést sda1 -re. (tudom a PARTUUID elegánsabb de így átmenetileg gyorsabb és működik) illetve fstab-ban #-elem az SD -t. Ezt még mountolt állapotban csinálom mc edit-tel, csak utána csatolom le és úgy megy a PI-be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest