Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii
üzenetére
Memóriafoglalásra nem vettem észre jelentős különbséget. Abban viszont egyetértek, hogy a GPU gyorsítás nem számít, mert ha a WM felett fut kompozitor vagy be van kapcsolva X.org-on a DRI hardveres gyorsítás, akkor úgyis OpenGL gyorsítani fog minden X.org-os alkalmazást, Firefox, xterm, urxvt, Termite, Alacritty.
Termite-ot én is jobban szeretem, a vim-kijelölésmód miatt. Ez az Alacrittyből hiányzik, meg a görgetése is elég primitív az utóbbinak, Ctrl+Shift+PgUp/PgDn-ra görget, és csak sok sornyit, egy soros görgetést nem találtam benne, ami gáz.
Így csábítana a Termite vissza, de Archon kívül egyik disztró tárolójában sincs meg, így fordítani kell jellemzően, és a fordításának rohadt sok függősége van. Én meg gentoo-zni akarok később, és nem akarok emiatt szívni.
Amivel most kísérletezek, az a Luke Smith által módosított st, azaz a suckless-féle Simple Terminal. Egyedül a színek nem stimmelnek, azért nem vettem még használatba.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB