- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Siriusb #6660 üzenetére
Mi a baj a Cinnamonnal? Csak a minimalizmus hiánya?
Nálam XFCE van Fedorán, és Cinnamon Arch-on.
Az XFCE szerintem nagyon jó cucc.
Kevesebb pozitív (csillivilli hiánya), és kevesebb negatív (gnome3 származékként tud alkotni a Cinnamon...) élményt ad, szóval unalmasan használható, de szerintem mégis van benne valami szerethető.
Egy jó témával szerintem annyira faszán néz ki, hogy neken nincs igényem komolyabbra.
A file kezelője kicsit fapad volt elsőre a Nemo után, de idővel rájöttem, hogy nekem nem is annyira fontosak a Nemo plusz fícsörei.
Arch-on is XFCE-zni fogok hamarosan. Mégpedig Manjaro formában.Nálam a KDE kuka az old-school Windows szerű kinézet, és néhány KDE4 óta kikopni nem akaró UI elem miatt, és a Gnome3 származékok is a címsorba rakott ikonok és a megbízhatatlan extension-ök miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest